حمله نیروهای آل‌خلیفه با گازهای سمی به تظاهرکنندگان-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

حمله نیروهای آل‌خلیفه با گازهای سمی به تظاهرکنندگان

همزمان با تحریم های همه جانبه علیه انتخابات فرمایشی آل خلیفه، نیروهای مزدور وابسته به رژیم بحرین با حمله به تظاهرات مردمی که در حمایت از تحریم انتخابات برگزار شده بود، از گازهای اشک آور و سمی استفاده کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۰۳ آذر ۱۳۹۷ - 2018 November 24
کد خبر: ۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع خبری مخالفین بحرینی گزارش کردند، مزدوران رژیم به ویژه در محله "المعامیر"در جنوب منامه پس از ناکامی در متفرق کردن تظاهرکنندگان از گازهای سمی استفاده کردند. این منابع به تلفات انسانی ناشی از این حمله وحشیانه اشاره ای نکردند.


رژیم بحرین درحالی انتخابات مجلس و شهرداری ها را آغاز کرده که سرکوب مردم، ممانعت از حضور جریان های رقیب و تحریم مخالفان، برگزاری این انتخاباترا زیر سوال برده و سازمان های حقوقی بشری از آن به عنوان انتخاباتی فرمایشی که توسط اقلیت حاکم برگزار می شود، نام برده اند.


تظاهرکنندگان بحرینی امروز (شنبه سوم آذر ماه) همزمان با برگزاری انتخابات مجلس و شهرداری‌ها با حضور در خیابان ها با حمایت از پویش "طومار مردمی"با برگزاری این انتخابات مخالفت و از اقدام علما، فعالان سیاسی و احزاب این کشور در تحریم آن حمایت کردند.


مردم با راه اندازی پویش ملی "طومار مردمی"برای انتخاب اعضای مجلس موسسان و تدوین قانون اساسی جدید بحرین، به مقابله با تصمیمات رژیم پرداختند.


بحرین در تاریخ خود تاکنون شاهد چنین تحریم گسترده و اجماع ملی درباره انتخابات و یا هر فرآیند سیاسی دیگری نبوده و این اجماع نشان دهنده حجم بحران سیاسی در رژیم آل خلیفه از سال 2011 میلادی است.


ارسال نظر